Studiu de piață

Maximum de informații posibile

Ne plac datele. Suntem pasionați de informații. Propriul nostru model de afaceri se bazează pe un flux multidirecțional continuu de informații, bine structurat și distribuit eficient în rețeaua echipei noastre. La Organon Analytics credem că strategiile de succes se bazează pe informații dovedite. Platforma noastră centrală de operațiuni este structurată inteligent pentru a facilita colectarea de informații exacte în timp real, direct de pe teren. Putem realiza sondaje de preț, analize ale concurenței și orice alt scenariu de colectare a datelor. Cu Organon Analytics posibilitățile sunt practic nelimitate. La sediul nostru colectăm toate informațiile în format brut de pe teren și vi le prezentăm la sediul dumneavoastră, într-un mod interactiv atrăgător, ce permite interpretarea ulterioară și analiză strategică directă.

Colectarea avansată de date

Platforma noastră centrală de operațiuni este concepută în așa fel încât să faciliteze orice scenariu posibil de colectare a datelor, indiferent de amploarea studiuluii sau de tipul de date solicitate. Dumneavoastră formulați întrebările, noi creăm scenariile, iar colegii din echipa noastră colectează în mod responsabil date exacte, direct de pe teren. Prin intermediul platformei noastre realizăm orice fel de studiu, orice tip de analiză a concurenței sau scenariu de colectare a datelor pe teren, deopotrivă cantitative și calitative.

Securitatea și accesul la date

La Organon Analytics apreciem datele dumneavoastră și ne asigurăm că sunt păstrate în siguranță: fiecare dispozitiv din dotarea noastră noastre este gestionat central, securizat, criptat și configurat în baza unor protocoale de înaltă securitate, pentru a ne asigura că datele dumneavoastră se află în deplină siguranță. În plus, toate datele colectate în cadrul operațiunilor noastre rămân stocate în siguranță și sunt ușor accesibile pe serverele noastre, fiind oricând disponibile pentru analize ulterioare.

Analiza și vizualizarea datelor

Nu ne ocupăm doar de colectarea de date exacte din teren, ci am făcut un pas înainte, folosind puterea soluțiilor bazate pe informații de la vârful pieței de afaceri pentru a vă oferi rapoarte exacte și intuitive chiar la sediul dumneavoastră. În plus, la Organon Analytics nu credem în soluțiile unice care se potrivesc tuturor: discutăm și analizăm împreună obiectivele de afaceri și proiectăm abordările, în funcție de nevoile dumneavoastră. Grație fantasticelor raportări live veți înțelege perfect de la prima vedere funcționarea fiecărui punct de vânzare individual. Luarea deciziilor în cunoștință de cauză nu a fost niciodată mai rapidă și mai ușoară.

Contact

  • Bld. Timisoara 54, CORP5, Sector 6, 061333, Bucuresti, Romania
  • +40 374 487 900
  • info@organon-analytics.com

Brochures

Download below, our latest company profile