Our Services

Furnizăm

serviciile viitorului

Organon Analytics combină cele mai noi soluții tehnologice cu prezența constantă pe teren a echipei noastre, pentru a oferi o gamă de servicii integrate pe orizontală, urmărind să crească vânzările în fiecare punct de desfacere și să ofere informații prețioase de piață direct din teren. Grație expertizei și soluțiilor tehnice avansate, găsim, în colaborare cu clienții noștri, soluții personalizate unice adecvate fiecărui canal de comunicare și tip de produs diferit, ce oferă eficiență în Merchandising, analiza de piață și activitățile promoționale. Prin intermediul echipei noastre furnizăm serviciile noastre în toate spațiile comerciale tradiționale și moderne: • Hypermarketuri • Supermarketuri • Cash & Carry • Magazine de desfacere cu amănuntul

Merchandising

Grație tehnologiei și expertizei noastre le oferim clienților un nivel nemaiatins până acum în domeniul serviciilor de merchandising. Cu Organon Merchandising dețineți pentru prima oară controlul deplin al oricărui punct de vânzare.

Analize de piață

Colectarea și analiza datelor rămân în centrul afacerii noastre. Dumneavoastră formulați întrebările, noi colectăm datele, direct din teren și vă oferim informațiile de care aveți nevoie. Luați-vă deciziile strategice, cunoscând cu adevărat secretele pieței.

Marketing BTL

La Organon Analytics ne pasionează vânzările de produse din fiecare magazin în care activăm. Prin activități și campanii promoționale personalizate, putem atrage cu adevărat atenția asupra produselor dumneavoastră.

Clienții noștri