About us

Despre Organon Analytics:

Organon Analytics este un furnizor de servicii de marketing de teren și de informații de piață al viitorului, călăuzit de pasiune, motivat de valoare, orientat spre rezultate. Exigența noastră, coroborată cu pasiunea pentru piața vânzărilor cu amănuntul, ne-au condus spre conceptualizarea unei noi epoci a serviciilor de marketing de teren. Suntem o companie inovatoare în care standardele înalte în serviciile de marketing în magazin se combină cu cele mai noi progrese tehnologice, oferind soluții extrem de eficiente și rentabile pentru compania dumneavoastră. Grație unei combinații de soluții software sofisticate, unei platforme centrale personalizate și unor instrumente hardware optimizate, suntem capabili să punem în practică orice scenariu de teren, să ne coordonăm echipa, să colectăm date exacte în timp real și cel mai important, să furnizăm live rapoarte și analize interactive, personalizate în funcție de nevoile clienților noștri. La Organon Analytics, ne-am angajat să inovăm permanent. Dar etica noastră profesională rămâne aceeași: noi înșine suntem cel mai exigent client al nostru.

Organon Analytics

Cum acționăm:

Scopul principal al înființării Organon Analytics a fost acela de a le oferi clienților noștri controlul deplin și perfecta înțelegere a ceea ce a fost considerat până de curând o cutie neagră: mii de magazine, sute de produse și o infinitate de date, până acum imposibil de controlat.
După ani de pregătire și planificare, ne-am structurat toate operațiunile de teren în jurul platformei noastre principale de informații. Cu fluxuri de lucru și scenarii predefinite sau personalizate, utilizăm toate dimensiunile disponibile pentru a stabili niște cerințe obiective. Grație managementului eficient și coordonării echipei noastre de agenți de teren, suntem capabili să ne atingem orice obiectiv în afaceri. Posibilitățile noastre sunt nelimitate! Totuși inovația nu se oprește aici. La Organon Analytics credem că nu puteți gestiona ceea ce nu puteți măsura. Astfel, vă oferim instrumentele pentru a obține controlul deplin al propriilor date. Grație rapoartelor analitice interactive personalizate în timp real, vă permitem să vizualizați și să analizați în timp real toate datele care contează, vă oferim capacitatea de a lua decizii rapide.

Merchandising

Grație tehnologiei și expertizei noastre le oferim clienților un nivel nemaiatins până acum în domeniul serviciilor de merchandising. Cu Organon Merchandising dețineți pentru prima oară controlul deplin al oricărui punct de vânzare.

Analize de piață

Colectarea și analiza datelor rămân în centrul afacerii noastre. Dumneavoastră formulați întrebările, noi colectăm datele, direct din teren și vă oferim informațiile de care aveți nevoie. Luați-vă deciziile strategice, cunoscând cu adevărat secretele pieței.

Marketing BTL

La Organon Analytics ne pasionează vânzările de produse din fiecare magazin în care activăm. Prin activități și campanii promoționale personalizate, putem atrage cu adevărat atenția asupra produselor dumneavoastră.

Suntem mai mult decât o companie, suntem o echipă

În spatele tuturor tehnologiilor și operațiunilor noastre complexe se găsesc oameni care muncesc din greu și cu pasiune. Credem în munca noastră, acordăm atenție detaliilor și ne atașăm de produsele clienților noștri, asemenea unor consumatori (entuziaști). Mai mult chiar, Organon Analytics este o companie călăuzită de valori: formăm o singură echipă responsabilă, care comunică și lucrează împreună, împărtășind aceeași viziune și același respect față de produse, clienți și oameni. Modelul nostru se bazează pe desfășurarea în întreaga țară a unei rețele ample, dinamice și în creștere rapidă, de agenți de vânzări, supervizori și manageri regionali.
La Organon Analytics înțelegem valoarea propriei noastre munci și valoarea propriilor noastre servicii
Vă place oferta noastră?

Deveniți clientul
nostru!

Contactați-ne și unul dintre reprezentanții noștri va intra în legătură cu dumneavoastră.